Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.04.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy The Real Bitch Company Oy, y-tunnus 2649317-3. Myymme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.therealbitchcompany.com/www.cindysun.fi ostokorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.
Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, Danske Bank, LähiTapiola, POP-Pankin, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Checkout palvelun kautta, jolloin myös tiliotteellasi lukee maksun saajana Checkout Finland Oy. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksupalveluntarjoaja

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäjäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu painikkeella Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-Pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiolan maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard –korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja talleneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa on käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvotteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finald Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvotteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maskukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet/alamme valmistella tuotteita kun maksu näkyy tilillämme. Custom videot yms. Asiakkaalle räätälöitävät tuotteet menevät tuotantojonoon siinä vaiheessa kun maksu näkyy tilillä. Emme toimita tuotteita postiennakolla.  Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI98 5716 9020 0298 51, The Real Bitch Company Oy, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaan maksuihin BIC/SWIFT: OKOYFIHH.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan, kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 3 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Toimitus aika on tuotekohtainen. Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Asiakkaalle räätälöidyillä tuotteilla (custom videot, Cindy Sun käyttämät fanituotteet yms.) toimitusaika on keskimäärin 5vrk. Uusilla tuotteilla toimitusaika on keskimäärin 1-4 arkipäivää laskun maksamisesta.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme erikseen.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina ja maksikirjeenä.

Vaihto- ja palautusehdot

Uusilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautukseen seuraavat tiedot:

Asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

Pankkitilinumerosi

Kopio The Real Bitch Company Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

The Real Bitch Company Oy
PL 65
40101 Jyväskylä
Finland

Emme suorita palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Asiakkaalle räätälöidyillä tuotteilla kuten verkkoesiintymiset/paketit, custom videot ja kuvat, käytetyt fanituotteet yms. Ei ole vaihto eikä palautusoikeutta, eikä niistä saa rahoja takaisin. Maksettu palvelu/tuote on sitova ostopäätös.

 

Tekniset ongelmat

Mikäli asiakkaalle ilmenee teknisiä ongelmia videon pyörittämisessä koneella hänen tulee olla ensisijaisesti yhteydessä The Real Bitch Company Oyn asiakaspalveluun joko sähköisesti tai puhelimitse. Asiakaspalvelun sähköposti on info@cindysun.fi.

Kuluttaja sitoutuu pitämään oman tietokoneensa/laitteensa päivitettynä ja huollettuna, jotta videot olisivat helposti katsottavissa asiakkaan koneella. The Real Bitch Company Oy ei ole velvollinen korvaamaan videotuotetta, mikäli se ei asiakkaan mielestä täytä tiettyjä kriteerejä. The Real Bitch Company Oy ei ota vastuuta asiakaan tietokoneen kunnosta, jolloin The Real Bitch Company ei ota vastuuta mikäli videotuote ei pyöri asiakkaan tietokoneella odotetulla tavalla.

Suosittelemme käyttämään videoiden katselemiseen Firefox selainta, koska se on testeissä osoittautunut parhaaksi selaimeksi pyörittämään sivustomme videoita, laitteesta riippumatta. Safaria emme suosittele käyttämään videoiden katselemiseen, vaan suosittelemme etsimään vaihtoehtoisen selaimen laitteellesi. 

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@cindysun.fi tai postitse:

The Real Bitch Company Oy
PL 65
40101 Jyväskylä
Finland

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 vrk:n sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeudet muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

The Real Bitch Company Oy käsittelee asiakastietoja täysin luottamuksellisesti.

The Real Bitch Company Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Suomessa
Maksikirjeen postitushinta 6,9€
Paketin hinta 8,9€ 

Postitamme kirjeet kotiin tai pakettiautomaattiin. Paketit postitamme joko postiin tai paketiautomaattiin. Kaikki postilähetykset toimitetaan huomaamattomasti.