Toimitusehdot

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen tilaamiseen, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 10-16 Suomen aikaa. Asiakaspalvelun tavoitat puhelinnumerosta +358447590928.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseemme info@cindysun.fi. Vastaamme sähköpostiisi arkisin 24 tunnin kuluessa.

 

Toimitusehdot

1.1 Ikärajoitus

Sivusto on tarkoitettu vain täysi-ikäisille käyttäjille. 

1.1 Sivustolla vierailu

Sivuston tiedot, kuvat yms. on tarkoitettu vain täysi-ikäisille käyttäjille. Sivusto on ehdottomasti kielletty alaikäisiltä. Sivustolle tullessa asiakkaan on vahvistettava olevansa täysi-ikäinen. The Real Bitch Company Oy ei ota vastuuta valheellisesta käytöstä.

1.2 Sivuston tuotteet

Kaikki tuotteet sivustolla www.therealbitchcompany.com/www.cindysun.fi on tarkoitettu vain täysi-ikäisille kuluttajille. Tilaaminen sivustolta on alaikäisiltä ehdottomasti kielletty. Kuluttajan tulee jo sivulle astuessaan vahvistaa täysi-ikäisyytensä. The Real Bitch Comapny Oy ei ota vastuuta valheellisesta käytöstä.

 

2. Rekisteröityminen 

2.1 Rekisteröitymällä käyttäjäksi helpotat ostostesi tekemistä jatkossa. The Real Bitch Company Oyn asiakastiedot ovat luottamuksellisia. The Real Bitch Company Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille yrityksille tai yhteisöille. 

2.2 Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään. 

 

3 Tilauksen sitovuus

3.1 Yksittäisissä tilauksissa sopimus astuu voimaan, kun asiakas on maksanut tuotteensa, jolloin The Real Bitch Companylla on velvollisuus toimittaa asiakkaalle tilaamansa tuote/käyttäjätunnukset/verkkoesiintymiset/esiintyminen. Kaikki tilaukset ovat sitovia ja niissä ei ole vaihto/palautusoikeutta. 

3.2 Jäsenyys astuu voimaan asiakkaan maksaessa jäsenyyden hinnan. Tilaus uusiutuu automaattisesti ellei asiakas ole päättänyt tilausta. Jäsenyydessä ei ole vaihto/palautusoikeutta.

 

4 Tekniset ongelmat

4.1 Mikäli asiakkaalle ilmenee teknisiä ongelmia videon pyörittämisessä koneella hänen tulee olla ensisijaisesti yhteydessä The Real Bitch Company Oyn asiakaspalveluun joko sähköisesti tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu pitämään oman tietokoneensa päivitettynä ja huollettuna, jotta videot olisivat helposti katsottavissa asiakkaan koneella. The Real Bitch Company Oy ei ole velvollinen korvaamaan videotuotetta, mikäli se ei asiakkaan mielestä täytä tiettyjä kriteerejä. The Real Bitch Company Oy ei ota vastuuta asiakaan tietokoneen kunnosta, jolloin The Real Bitch Company ei ota vastuuta mikäli videotuote ei pyöriasiakkaan tietokoneella odotetulla tavalla.

 

5 Hinnat

5.1 The Real Bitch Company ilmoitta tuotteiden hinnat nettisivuillaan ja niihin on aina lisätty Suomen lain mukainen ALV maksu. Hinnat on ilmoitettu euroina. 

5.2 Tavaratoimituksiin lisätään aina toimituskulut, ellei toisin ole aminittu. Toimituskulu riippuu tuotteen toimitustavan, koon, painon ja asikkaan sijainnin mukaisesti.

5.3 The Real Bitch Company Oy pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotteita hinnoitteluvirheen ilmetessä.

 

6 Toimitus

6.1 Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita joille on ilmoitettu eri toimitusajat, toimitetaan tuotteet pisimmän toimitusajan mukaisesti. 

6.2 The Real Bitch Company Oy toimittaa tuotteitaan ympäri maailmaa. Kuluttaja on vastuussa mahdollisista tulli yms. maksuista. 

6.3 Kaikki tuotteet toimitetaan Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja The Real Bitch Company Oy muuta sovi.

 

7 Maksuehdot

7.1 Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finalnd on OPn omistuksessa. 

Maksu painikkeella

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja Lähitapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle. 

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Master Card-, ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL- suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oylla ole pääsyä korttitietoihin, eikä maksukortin tietoja talleneta maksujärjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode- todentamispalvelut. 

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana, sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä, sekä itse määrittelemistään muista velvotteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvotteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. 

 

8 Palautukset

8.1 Videotuotteita ei voi palauttaa eikä niissä ole vaihto oikeutta. Teknisen vian yllättäessä ole yhteydessä The Real Bitch Company Oyn asiakaspalveluun. The Real Bitch Company Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaan tuotetta mikäli hänen laitteistonsa ei ole kyvykäs pyörittämään videotuotteita. The Real Bitch Company Oy ei ota myöskään vastuuta mikäli videotuote ei ole asiakkaan mielestä tavalla tai toisella tarpeeksi laadukas.  

8.2 Verkkokaupasta kotiin tilattavan käyttämättömän tuotteen palautus on mahdollsita 14 vuorokauden kuluessa. Henkilökohtaisesti valmistetuilla tuotteilla, kuten custom videoilla, käytetyillä vaatteilla, verkko esiintymispaketeilla yms. ei kuitenkaan ole vaihto/palautusoikeutta. 14 vuorokauden vaihto/palautusoikeus koskee käyttämättömiä välineitä, vaatteita yms. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Mikäli tuote on käytetty/pakkausrikottu yms. emme hyväksy tuotteen palautusta. 

8.3 Kuluttajaa pyydetään tuotepalautuksen yhteydessä ottamaan ensisijaisesti yhteyttä The Real Bitch Company Oy:n asiakaspalveluun. 

8.4 Tuotepalautukset tulee aina tehdä alkuperäispakkauksessa, hyvin pakattuna ja ilman ylimääräisiä merkintöjä. Mukana kopio kuitista, sekä tilitiedot maksun palautusta varten. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin. 

8.5 Verkkoesiintymiset/paketit, custom videot, käytetyt fanituotteet yms. kuluttajaa varten henkilökohtaisesti valmistellut tuotteiden ja palveluiden tilaukset ovat maksun jälkeen sitovia, eikä niitä voi peruuttaa, palauttaa tai vaihtaa toiseen tuotteeseen/palveluun. Maksamalla tälläisen tuotteen tai palvelun, sitoudut ottamaan sen vastaan. 

 

9 Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

9.1 Mikäli tilaamasi tuote on kuljetuksen aikana vaurioitunut/rikkoutunut tee postikonttorissa asiasta vahinkoilmoitus, tai rahtikirjaan merkintä vaurioista ja kuljettajan allekirjoitus. Muista siis tarkastaa tuotteen kunto heti kun saat sen käsiisi. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimituksesta. 

 

10 Reklamaatio

10.1 Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, on The Real Bitch Company Oy velvollinen vaihtamaan tuotteen oikeaan. Asiasta tulee kuitenkin ilmoittaa asiakaspalveluun 7vrk:n kuluessa tuotteen saapumisesta, tämän jälkeen ilmoitettuja vääriä tuotteita emme vaihda. Tuotteen tulee vaihto hetkellä olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin olet sen vastaanottanut. Virheellinen toimitustoimitetaan postikuluitta takaisin The Real Bitch Company Oylle. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Voit tehdä reklamaation asiakaspalveluumme, josta annamme tarkemmat ohjeet miten toimia. Kun The Real Bitch Company Oy vastaanottaa palautetun käyttämättömän ja alkuperäisessä pakkauksessa olevan ehjän tavaran, lähetämme oikean tuotteen tulemaan tai palautamme rahat kuluttajan tilille. 

10.2 Kuluttajalle henkilökohtaisesti suunnitelluissa tuotteissa/palveluissa kuten fanituotteet(käytetyt vaatteet ja tuotteet, custom videot, nimmarikortit, yms.), verkkoesiintymiset ja verkkoesiintymispaketit, sekä tapahtumaesiintymisissä (ravintolat,polttarit) yms. muissa näihin rinnastettavissa palveluissa ei ole vaihto/palautusoikeutta. 

 

11 Ylivoimainen este (Force majeure)

11.1 the Real Bitch Company Oy ei vastaa siitä , että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy The Real Bitch Company Oyn vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta asiasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä, tai muusta vastaavasta The Real Bitch Company Oyn toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. 

 

12 Riitojen ratkaisu

12.1 Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riitatilanteet käsitellään The Real Bitch Company Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa. 

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) momentin 10 mukainen rekisteriseloste

1 Rekisterin nimi

The Real Bitch Company Oy:n asiakasrekisteri

2 Rekisterinpitäjä

Nimi: The Real Bitch Company Oy

Y-tunnus: 2649317-3

verkkosivut: www.therealbitchcompany.com/www.cindysun.fi

osoite: PL 65, 40101 JYVÄSKYLÄ, FINLAND

Puh: 0447590928

sähköposti: info@cindysun.fi

2.1 Rekisteriasioista vastaava henkilö

Nimi: Sini Paananen

Osoite: PL 65, 40101 JYVÄSKYLÄ, FINLAND

Puh: 0447590928

sähköposti: info@cindysun.fi

3 Rekisterin käyttötarkoitus

Reksiteriin kerätään yhteystietoja The Real Bitch Company Oyn tiedottamista ja tilaus asioita varten. Tiedoista voidaan koota tilastoja, joista yksittäistä asiakasta ei ole mahdollista tunnistaa. The Real Bitch Company Oy ei koskaan luovuta rekisteritietoja kolmansille osapuolille. 

4 Rekisterin tietosisältö

* asiakkaan käyttäjätunnus

5 Rekisterin tietolähde

* asiakkaan ilmoittama

6 Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, ei myöskään EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. 

7 Rekisterin suojauksen periaatteet

Sähköinen jäsenrekisteri sijaitsee valvotussa palvelinkeskuksessa käyttäjätunnuksin suojatulla palvelimella. The Real Bitch Comapny Oy ja rekisteripalvelun tarjoaja huolehtivat tietoturvan säilymisesta parhaansa mukaan. 

8 Tarkastusoikeus

Rekisteriin merkityllä asiakkaalla on pääsääntöisesti oikeus tarkastaa tietonsa jäsenrekisteristä, korjata puutteeliset tietonsa tai pyytää järjestelmän ylläpitäjä korjaamaan tietonsa. 

9 Rekisteritietojen korjaaminen

Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn käyttäjän pyynnöstä oikeastava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.