Custom by Cindy Sun

Cindy Sun

 

Cindy Sun sai faniltaan tilauksen custom videolle. Tällä kertaa kyseessä olikin erittäin nautinnollinen video, jossa Cindy sai keimailla ensin farkut jalassa, pyöritellen pyöreää peppuaan ensin. Tämän jälkeen Cindy puki vielä treeni legginssinsä jalkaansa, keimaili niissä ja esitteli miten hyvin ne istuvat hänen peppuunsa. Hän veti trikoita myös hieman ylöspäin paljastaen kamelinvarpaansa ja kiehnasi housuissaan niin että housun saumat osuivat mukavasti hänen klirotikseensa ja kostuttivat hänen pimppiään. 

 

Pian hän kertoili fanilleen miten hän haluaisi leikkia rinnoillaan ja mitä hän tekisi faninsa kullille niillä. Cindy kertoilee omista fantasasioistaan ja saa oman pimppinsä kostumaan lisää ja lisää. 

 

Cindy esittelee auliisti kaikki paikkansa läpikotaisin, ottaa hieman mukavamman asennon ja ottaa lelunsa piilostaan. Cindy runkkaa itseään samalla rivoja puhuen edestä ja takaa. Loppu kliimaksi on näkemisen ja kuulemisen arvoinen. Mikäli talossa on muita, kannattaa siinä vaiheessa laittaa volyymia hieman pienemmälle...

 

Tämä video on siis oikea tilaustuote, eli myös sinulla on mahdollisuus tilata oma videosi Cindyltä. Mikäli kuulut siis heihin, jotka ovat vain miettineet että millaisia toiveita voi esittää niin tässä on yksi esimerkki. Tai mikäli haluat päästä tirkistelemään millaisia toiveita on Cindylle custom videoiden suhteen tullut, niin nyt on tilaisuutesi.

 

Videon pituus on n.30min, sisältää rivoa puhetta läpi koko videon ja se on kokonaisuudessaan puhuttu SUOMEKSI!