CEO

Yrityksen toimitusjohtajana, sekä perustajana toimii Sini Paananen. Sini on syntynyt 23 tammikuuta Keski-Suomessa Jyväskylässä. Tällä hetkellä hän asuu dobermanni koiransa Roryn kanssa ja viettää paljon aikaa rakkaidensa kanssa.

Ennen aikuisviihde alalle lähtöä Sinillä oli pitkä kokemus kauneudenhoitoalan töistä. Kesken ammattikorkeakoulu opintojen hän päätti lähteä kokeilemaan aikuisviihde elokuvassa esiintymistä, joka oli aina ollut hänen salainen haaveensa ja sille tielle hän loppujen lopuksi jäikin. Opinnot ammattikorkeakoulussa hän suoritti opinnäytetyöhön asti, mutta sitten tuli jo niin kiire uuden ura aluevaltauksen kanssa että opinnäyte jäi tekemättä. Tätä valintaa hän ei ole katunut, koska hänen mielestään oli alettava takomaan silloin kun rauta oli kuumaa ja hän on kuitenkin aina ollut enemmän yrittäjä henkinen ihminen jolloin hänen ei tulevaisuudessakaan tulisi esittämää tutkintotodistusta kenellekään.

Aikuisviihde alan hän aloitti elokuvissa näyttelemisellä. Hän on aiemmin toiminut myös eroottisena esiintyjänä ja tekee vieläkin erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten yritysten juhlat ja messut. Tilaisuuksien ja tapahtumien lisäksi hänet voi nähdä esiintymässä nettikameran kautta nykyään. Show vaihtoehdot ovat kuulemma hyvinkin laajat myös internet yhteyttä käyttäen ja show vaihtoehtoihin kuuluukin ihan normaalia striptease esiintymistä, kuin myös Jumalatar Sunin palvominen. Nettikamera showssa asiakas saa aina, joko Cindyn tai Jumalatar Sunin täyden huomion ja palvelu on hyvinkin henkilökohtaista sekä asiakkaan toiveita vastaavaa. Cindy Sun ja Jumalatar Sun showsta saa lisätietoa osoitteesta cindy@cindysun.fi

Sinin pääasiallinen työ ja intohimo on kuitenkin aikuisviihde elokuvissa, niissä näyttelemisessä sekä niiden tuottamisessa. Sinillä ei ole mitään ongelmia hypätä välillä kameran taaksekin ja tuottaa omalle yritykselleen sisältöä missä hän itse ei ole näkyvissä lainkaan.

Sini perusti The Real Bitch Company Oy:n syksyllä 2014, koska Suomen aikuisviihdetuotanto on todella pientä ja hän halusi keskittyä nimenomaan siihen. Oli pakko luoda jotain omaa, jotta saisi tehdä työtä mitä haluaa.

Yrityksen aloittamisen Sini kuvaa hyvin haastavaksi, koska Suomessa ei ollut mahdollista aloittaa niinsanottua massatuotantoa, koska ammattilaisia on kuitenkin suhteellisen vähän. Pian hän kuitenkin löysi tarvittavat yhteistyökumppanit Englannista ja pääsi viimein tuottamaan haluamaansa viihdettä.

Tällä hetkellä Sini reissaakin paljon ja tekee kuvauksia niin omalle yritykselleen, kuin jonkin verran myös muille tuotantoyhtiöille. Vaikka Sini joutuukin olemaan paljon poissa kotoa, hän nauttii matkustamisesta ja töidensä tekemisestä. Yrityksen ylläpito tuo mukavasti vaihtelua hänen päiviinsä, koska työtehtäviä on niin monenlaisia.

Ainakin osa Sini unelmista on jo tullut toteen, joten jäädään odottamaan loppujenkin tulemista.

Sinille/Cindy Sunille voit lähettää fanipostia osoitteeseen:

The Real Bitch Company Oy
PL 77
20101 TURKU
FINLAND